Køb Billige tramadol online uden recept https://danmarkpillen.com/viagra-apotek/ IHC læger i utah

Hobro Golfklub

Jan giver Jan noget at køre I

Jan’s Auto stiller bil til rådighed for Hobro Golfklubs greenkeeper

Hobro Golfklubs greenkeeper, Jan Lange er blevet flot kørende. Jan’s Auto i Hobro har nemlig stillet en bil til rådighed for manden, der har ansvaret for en af Danmarks flotteste golfbaner.  Der er tale om en sort Mitsubishi Spacestar, som er blevet behørigt udsmykket med reklamer på for både Jan’s Auto og Hobro Golfklub på siderne af bilen.

 

Kombineret leasing- og sponsoraftale

Aftalen er sat op som en delvis leasingaftale og et delvist sponsorat, og greenkeeper Jan Lange er særdeles tilfreds med aftalen.
- Vi havde tidligere en lignende 3-årig aftale med Volkswagen. Da de trak sig, var det nærliggende for os at spørge Jan’s Auto om de var interesserede i at indgå en lignende aftale, da de i forvejen er sponsorer i golfklubben. Og de sagde ja med det samme, fortæller Jan Lange, som er imponeret over brændstoføkonomien i sin sorte Mitsubishi Space Star.
- Den kører cirka 20-21 km. på literen og bortset fra der måske er en kende knapt med plads i den, hvis man skal have alt sit golfudstyr med også, så er det en virkelig god bil at køre i, fortsætter Jan Lange og røber, at han sagtens kunne finde på at investere i en selv, nu hvor børnene næsten er fløjet fra reden.

 

God eksponering i at støtte Hobro Golfklub

Hos Jan’s Auto tog man øjeblikkeligt imod tilbuddet om den delvise sponsor/leasing-aftale af bil til Hobro Golfklub, da det blev dem foreslået.
 - Vi var allerede i forvejen sponsorer i Hobro Golfklub, så vi vidste på forhånd, at sådan en aftale ville være en gevinst for os. Hobro Golfklub er nemlig enormt dygtige til at sørge for, at deres sponsorer får noget ud af de sponsoraftaler de indgår. Vi har allerede fået en masse positiv eksponering ud af de andre sponsorater vi har lagt i klubben, og det er vi sikker på, vi også får med denne aftale, fortæller Morten Estvad Hvid, der er indehaver af Jan’s Auto.

Op